Mist AI

nLogics partner Juniper Networks satsar stort inom trådlösa och AI-drivna nätverk, och köpte i maj 2019 Mist Systems, en pionjär till molnbaserad administration, trådlösa nätverk, drivet av artificiell intelligens (AI). nLogic är med på denna satsning, och har både kompetens och teamet på plats för att du som kund skall få den bästa rådgivningen, uppföljning och tillkommande lösningar inom AI-drivna nätverk.    

Med ett AI-drivet WLAN kan vi leverera Wi-Fi-lösningar som är förutsägbara, pålitliga och mätbara. Mist AI möjliggör insikt och självgående nätverksautomatisering, för att optimera användarupplevelse och minimera IT-kostnader tvärs över LAN, WLAN och WAN.

Molntjänster

Övergå till moln och leverera fantastiskt tråd- och trådlöst-nät till slutanvändare, IoT enheter och klienter.  

Accesspunkter

Visa vägen med våra accesspunkter för företag med konvergerad Wi-Fi, Bluetooth® och IoT.

 

AI-driven plattform

Få oöverträffad skalbarhet och smidighet med vår trådbaserade och trådlösa AI-drivna plattform.

 

Trådlöst nätverk till Nordiskt vetenskapsgymnasium

Norges Realfagsgymnas (NRG) är ett ungdoms- och vidareutbildningsgymnasium i Bærum, med 250 elever och 25 lärare. Deras mål är att bli Norges bästa skola inom matematik, naturvetenskap och teknikutbildning.
Karoline G. Johnsen 20. aug 20

Juniper Networks lanserar Mist WAN och nytt interface

Mist AI möjliggör insikt och självdriven nätverksautomation, för att optimera användarupplevelse och minimera IT-kostnader över LAN, WLAN och WAN.
Karoline G. Johnsen 10. aug 20
Tobias Carlsson

 

För frågor kontakta:
Tobias Carlsson
KAM nLogic
M: +46 (0)70-533 0836
E: tobias.carlsson@nlogic.se