Mist WiFi Assurance

Relaterat

Förutsägbar och pålitlig trådlös upplevelse

Hur väl fungerar ditt trådlösa nätverk? Traditionella trådlösa LAN fokuserar på upptid. Men upptid betyder inte att allt bara är bra eller få klagomål betyder inte det samma som att det saknas problem. Dina användare kommer att visa dig exakt vad de behöver för att få en fantastisk trådlös upplevelse. För första gången finns det en plattform som faktiskt lyssnar på och lär sig av användare.

Mist började med ett blankt papper och tittade på hur stora företag går till väga när dom samlar in enorma mängder information i moln och med hjälp av maskininlärning. Hur kunde samma principer användas för att bygga det första användarcentriska trådlösa nätverket?

Mist designade sin egna kontrollpanel, som visar över 100 olika användarstatus i realtid, för enastående översikt och insikt. Varje transaktion innehåller värdefull metadata som visar användarupplevelsen. Mists kraftfulla arkitektur är byggd för att samla in och bearbeta denna information, med enastående prestanda och skalbarhet. Den här användarinsikten har alltid funnits, men Mist är den första lösningen som frigör denna information från trådlösa chipset och gammaldags arkitektur.

Med Mist är trådlöst nät äntligen förutsägbart, pålitligt och mätbart:

  • Ställ in servicenivåer, övervaka och verkställ dessa, baserat på vad som är rätt för dina användare, inte godtyckliga inställningar från tillverkaren. 
  • Mät realtidströsklar för att säkerställa att servicenivåerna faktiskt uppfylls och trendar positivt.    
  • Om några användare får problem kommer Mist att visa orsaken till det med ett klick. Problem dyker upp i trådlösa, trådbundna och enhetsdomäner för enkel identifiering och möjlig lösning. Borra ner för att se om problem uppstår vid speciella tider på dagen eller är resultatet av senaste systemförändringar.    
  • Med Mist är hantering av radioresurser inte längre ett svart hål eftersom du ser exakta effekter förändringar har på användarupplevelsen.    
  • Mist lär dig också att se trender oavsett typ av enheter, OS och applikationer. Du får veta vilka områden som behöver omedelbar hjälp och vilka är intressanta men som inte är kritiska.    
  • Servicenivåer för 150 olika parametrar läses av varannan sekund för varje Wi-Fi-klient, vilket ger en extremt djup inblick i användarupplevelsen hela tiden.    
  • Mist har tagit idén om en trådlös styrenhet, delat upp den i små delar och byggt upp tjänster med en mikroservicearkitektur. Detta ger en fundamentalt bättre miljö som fixar buggar, uppdateringar och utbytesfunktioner. Nya uppdateringar och uppgraderingar av Mist-molnet rullas ut varje vecka, och dessa uppdateras automatiskt av systemet utan behov av manuellt arbete.    
  • Identifiera problemappar eller WLAN, så att du kan spendera din tid på det som är viktigast. All denna insikt är möjlig eftersom du nu har verklig inblick i användarupplevelsen. Visualisera användarnas skick över tid och inspektera problematiska händelser. Om något påverkar tjänsten kommer Mist att “trigga“ skapandet en dynamisk “peak-app“ och spara den i molnet för enkel analys. Pålitliga rekommendationer hjälper dig att undvika problem och ersätta reaktiv felsökning med proaktiv trådlös drift.    
  • Alla Mist-funktioner är 100% programmerbara via öppna API:er. Konfigurera och aktivera en ny lokation på några minuter. Det finns inga gränser för vilka tjänster du nu kan tillhandahålla med Mist-automatisering. Mist ser till att ditt nätverk fungerar optimalt och att användare är nöjda.

Med Mist är den trådlösa upplevelsen äntligen förutsägbar, pålitlig och mätbar. Detta är det nya trådlösa nätverket - designat för smarttelefon eran.